
Voda, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl) (33 %), sůl, glukózový sirup, slunečnicový olej, zvýrazňovače chuti (glutamát sodný, disodné 5'-ribonukleotidy), hydrolyzovaný sójový protein, ethanol, koření, modifikovaný škrob, zahušťovadlo (xanthanová guma), přírodní aroma, kvasnicový extrakt, prášek z mořské řasy (Ascophyllum nodosum).
Univerzální a přirozeně veganské.
Polévky mají nespočet variací, zejména v asijské kuchyni. S Kikkoman Základem na ramen – shoyu snadno objevíte nové a jedinečné chuťové zážitky.
Ať už dáváte přednost ramenu, udon nebo soba nudlím, s jedinou lžící Kikkoman Základu na ramen – shoyu vytvoříte dokonalý základ pro nespočet lahodných polévek a vývarů! Popusťte uzdu své fantazii: co takhle přidat mrkev, čínské zelí a trochu šunky a na závěr pár vařených vajec? Nebo zkuste přimíchat miso či kimchi, pokud máte rádi ostřejší chutě. Je to rychlé, jednoduché – a přirozeně vhodné i pro vegany.
Mimochodem, shoyu znamená sójová omáčka, což odkazuje na přítomnost sójových bobů v receptu. Právě ty jsou zdrojem výrazné umami chuti, kterou si v Kikkoman Základu na ramen – shoyu zamilujete.
Ramen je klasická japonská nudlová polévka, jejíž původ sahá do čínské kuchyně. V Japonsku je tak populární, že jen v Tokiu najdete přibližně 5 000 ramen restaurací!