


Voda, organické sójové boby, organická pšenice, sůl.
Kvalita, která vychází z přírody.
Čistě organické. Čisté potěšení. Stejně jako naše Kikkoman Bio sójová omáčka je i organická varianta založena na čtyřech ryzích ingrediencích: sójových bobech, pšenici, vodě a soli. Tyto suroviny jsou však pečlivě vybírány z ekologicky pěstovaných zdrojů. Výsledkem je chuťový zážitek, který je stejně plný a aromatický jako klasická sójová omáčka.
Kikkoman Bio sójová omáčka je vyráběna ve speciálním zařízení, které splňuje nejpřísnější standardy kvality. Proces fermentace trvá několik měsíců, aby dosáhl charakteristické umami chuti, kterou si milovníci značky Kikkoman oblíbili už před lety. Organickou variantu snadno poznáte díky evropskému ekologickému certifikátu a certifikačnímu číslu na etiketě.
Navíc je Kikkoman Bio sójová omáčka vhodná pro vegany a v kuchyni ji lze využít na nespočet způsobů. Ať už jako základ pro dipy a marinády, nebo jako dochucovadlo pro rýži, nudle a zeleninu, dodá každému pokrmu neodolatelnou, přirozenou chuť.
Naše sójové omáčky jsou vyráběny jedinečným způsobem. Pokud se o nich chcete dozvědět více, klikněte sem.
Zajímá vás historie značky Kikkoman? Pak se vydejte tudy.