Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo





pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl.
Probuďte chuť umami!
Kikkoman Sójová omáčka je tajemstvím dokonalé chuti každého pokrmu – od začátku vaření až po poslední sousto na talíři. Se svou plnou aromatickou chutí se hodí nejen do asijských jídel, ale i do kuchyní z celého světa.
S Kikkoman Sójovou omáčkou můžete proměnit běžnou boloňskou omáčku nebo šťavnatý burger v gastronomický zážitek. A co teprve, když do salátových dresinků, krémových dipů nebo dokonce sladkých dezertů přidáte pár kapek sójové omáčky – chuť pokrmu zůstane dokonale vyvážená, ale s nezaměnitelným dotekem umami.
Sójová omáčka je vyráběna z pouhých čtyř čistých ingrediencí – voda, sójové boby, pšenice a sůl – podle 300 let staré receptury. Nepoužíváme žádné přísady, barviva, konzervanty ani zesilovače chuti a všechny naše ingredience jsou bez GMO. Naše sójová omáčka má dostatek času na zrání, aby se rozvinula její jedinečná hloubka chuti, nezaměnitelné aroma a dokonalá čistota barvy.
Jedině tak dosáhneme jedinečné, intenzivní a lahodně slané chuti, která je typická pro Kikkoman. A ten rozdíl opravdu poznáte.
Věděli jste, že Kikkoman Sójová omáčka je 100% veganská, důkladně testovaná a certifikovaná značkou V-Label Evropské vegetariánské unie (EVU)? Umami zlepšuje chuť každého jídla.