Výroba

Kikkoman, největší světový producent přirozeně fermentované sójové omáčky, vyrábí sójovou omáčku již více než 300 let. Tekutá sójová omáčka se vyrábí v Nizozemsku a proces dehydratace probíhá v Německu.

 

Proces výroby

Ve společnosti Kikkoman zahajujeme fermentační proces pečlivým výběrem čtyř přírodních surovin – vody, sóji, pšenice a soli – a přidáváme jedinečnou startovací kulturu. Během celého procesu nejsou přidávána žádná umělá aditiva. Krásná barva, chuť, aroma a bohatá slaná chuť (umami) jsou výsledkem přísně kontrolovaného procesu vaření, který trvá několik měsíců.

Zjistit více

Get in touch with us!

Do you have questions about our products, their availability, or just want to know more about Kikkoman? Then simply get in touch with us!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Povinné pole

Přečtěte si, prosím, naše prohlášení o ochraně osobních údajů. Další obchodní informace naleznete v tiráži.