Dobré věci si zaslouží zůstat přirozené

Čtyři přírodně čisté ingredience a žádné skryté přísady – právě to již desítky let nabízí Kikkoman svým mnoha příznivcům sójové omáčky po celém světě. Sójová omáčka Kikkoman je vyrobena pouze ze čtyř pečlivě vybraných základních surovin: vody, sójových bobů, pšenice a soli. Neobsahuje žádné umělé přísady.

Základem všeho: sójové boby

Sójové boby jsou nejdůležitější složkou sójové omáčky Kikkoman. Jedinečné vlastnosti sójové omáčky pocházejí především z bílkovin obsažených v sójových bobech. Nejprve se sójové boby dlouhodobě máčejí ve vodě, a poté se napařují při vysokých teplotách.

Pšenice má svůj důvod…

Sacharidy obsažené v pšenici jsou klíčovou složkou, která dodává sójové omáčce Kikkoman její jemné aroma. Pšenice také přispívá k přirozené sladkosti omáčky. Pšenice se nejprve praží při vysokých teplotách a poté se drtí, aby se podpořil proces fermentace.

Úloha soli a vody

Sůl se rozpouští ve vodě, čímž vzniká solný roztok. Tento roztok reguluje množení bakterií během procesu fermentace, a zároveň slouží jako přírodní konzervant.

Objevte více

Buďte stále v obraze!

Inspirativní informace, lahodné recepty a jedinečné soutěže

Nezaškrtli jste všechna povinná pole.

Souhlasím se zasíláním e-mailových aktualizací o nabídkách a informacích o produktech. Odhlásit se můžete kdykoliv, a to zcela zdarma.

Chcete získávat inspirativní informace, lahodné recepty a účastnit se skvělých soutěží?

Přihlásit se k newsletteru