

Sójové omáčky jsou podle Japonského zemědělského standardu (JAS) hodnoceny na základě obsahu celkového dusíku, tedy množství bílkovin. Toto hodnocení zároveň odráží úroveň umami, kterou omáčka nabízí. A fakta mluví jasně: s 10 g bílkovin na 100 ml je přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman oficiálně zařazena do kategorie „Speciální třída“.
Globální záruka kvality od značky Kikkoman
Usilujeme o zlepšení stravovacích návyků a zdraví lidí po celém světě prostřednictvím našich bezpečných a vysoce kvalitních produktů a služeb.

Zákazník na prvním místě
Pečlivě nasloucháme potřebám našich zákazníků a jejich zpětnou vazbu využíváme jako vodítko pro vytváření lepších produktů a služeb.

Závazek ke kvalitě, bezpečnosti a spolehlivosti
Neustále pracujeme na zvyšování bezpečnosti a kvality našich produktů, abychom si získali a udrželi plnou důvěru našich zákazníků.

Důvěra je náš největší kapitál
Důvěra našich zákazníků je pro nás největší hodnotou. Pečlivě ji chráníme tím, že dodržujeme všechny zákony a předpisy a poskytujeme jasné a srozumitelné informace.