Nigiri
Nigiri

Nigiri

3,7 3 Hodnocení receptu
Celkový čas vaření 30 min.
30 min. Doba přípravy

Ingredience

4 Porce
210 g
uvařené a ochucené sushi rýže
90 g
libového tuňáka, nakrájeného na 6 stejných plátků
90 g
tučného tuňáka, nakrájeného na 6 stejných plátků
Wasabi

Na namáčení:

Nutriční hodnoty (na porci):1.228 kJ / 293 kcal

Postup přípravy

Vezměte do pravé ruky (nebo levé, pokud jste levák) přibližně 16–18 g sushi rýže a vytvarujte váleček pomocí prstů a dlaně.
Do druhé ruky si vezměte kousek ryby a mezi palcem a ukazováčkem na něj naneste malé množství wasabi.
Přitiskněte rýži na rybu, otočte ji a pevně přitlačte, aby se dobře spojila. Opakujte několikrát, dokud se rýže a ryba pevně nespojí.

ID receptu: 417

Recept jako PDF

Stáhnout PDF

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Dejte nám vědět, co si myslíte

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

Vezměte do pravé ruky (nebo levé, pokud jste levák) přibližně 16–18 g sushi rýže a vytvarujte váleček pomocí prstů a dlaně.
Do druhé ruky si vezměte kousek ryby a mezi palcem a ukazováčkem na něj naneste malé množství wasabi.
Přitiskněte rýži na rybu, otočte ji a pevně přitlačte, aby se dobře spojila. Opakujte několikrát, dokud se rýže a ryba pevně nespojí.

Dejte nám vědět, co si myslíte

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

01

Buďte stále v obraze!

Inspirativní informace, lahodné recepty a jedinečné soutěže

Nezaškrtli jste všechna povinná pole.

Souhlasím se zasíláním e-mailových aktualizací o nabídkách a informacích o produktech. Odhlásit se můžete kdykoliv, a to zcela zdarma.