

"Krémová houbová omáčka s hořčicí a sójovou omáčkou "
Jemná smetanová omáčka s hlívou a hříbky je perfektní k masu, těstovinám nebo bramborám. Díky sójové omáčce získá bohatou umami chuť, zatímco hořčice dodá pikantní nádech.
Postup přípravy
Krok 1
Houby očistěte a nakrájejte na menší kousky. Na pánvi rozehřejte olej a houby na středním plameni osmahněte dozlatova.
Krok 2
Jakmile budou hotové, vyjměte je a odložte stranou. Pánev lehce vytřete papírovou utěrkou, aby nezůstal přebytečný olej.
Krok 3
Přidejte smetanu, hořčici a Kikkoman Sójovou omáčku a přiveďte k varu a míchejte, dokud se všechny ingredience nespojí do hladké omáčky.
Krok 4
Přidejte zpět osmahnuté houby a dochuťte čerstvě mletým černým pepřem. Servírujte horké, posypané čerstvou nasekanou petrželkou.
ID receptu: 890
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více