

Ravioli s hříbky
Této italské klasice dodává jemnost správné množství prášku z hříbků, pokryté křupavými sušenkami amaretti.
Postup přípravy
Krok 1
Houby nasekejte nadrobno. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky.
Krok 2
Vše orestujte na másle spolu se dvěma snítkami tymiánu a dochuťte práškem z hříbků, cukrem a sójovou omáčkou Kikkoman. Poté snižte teplotu a nechte směs vařit, dokud se nevytvoří kompaktní hmota. Směs přendejte do mísy.
Krok 3
Petržel opláchněte, osušte a nasekejte nadrobno. Přimíchejte ji do připravené směsi
Krok 4
Vyválejte těsto na těstoviny a pomocí hrnku vykrajujte kolečka. Okraje potřete žloutkem, doprostřed dejte trochu náplně, přeložte a pevně stlačte okraje.
Krok 5
Před podáváním ravioli vařte v osolené vroucí vodě 3–4 minuty, poté je slijte a krátce promíchejte s trochou másla a rozdrcenými sušenkami Amaretti.
ID receptu: 1078
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více












