

Tofu a houby s udon nudlemi ve stir-fry pánvi
Houbový pokrm ve fúzním stylu, který spojuje evropské chutě s asijskými technikami přípravy. Výživné vegetariánské jídlo doplňují japonské udon nudle. Použít můžete jakékoli houby, ideální je však kombinace asijských a evropských druhů.
Ingredience
Tofu:
Houby a zelenina:
Postup přípravy
Krok 1
Tofu nakrájejte na kostky a vložte do misky. Přidejte Kikkoman Sójovou omáčku, med, česnek, rýžové víno a tymián. Dobře promíchejte a nechte marinovat.
Krok 2
Houby nakrájejte na stejně velké kousky. Česnek nasekejte nadrobno, pórek nakrájejte na kolečka.
Krok 3
Na pánvi rozehřejte trochu oleje. Tofu slijte z marinády (marinádu si ponechte) a tofu opečte dozlatova. Poté jej vyjměte z pánve.
Krok 4
Pánev opět rozehřejte a houby krátce opečte na vysoké teplotě (1–2 minuty), dokud nezačnou hnědnout. Přidejte česnek a pórek, smažte asi 1 minutu. Poté přidejte špenát a tofu a restujte ještě 1 minutu. Nakonec přidejte udon nudle, Kikkoman Sójovou omáčku, tymián a zbylou marinádu. Vše dobře promíchejte a ještě krátce restujte.
Krok 5
Hotové jídlo rozdělte na talíře a podávejte.
ID receptu: 1390
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více