
Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl) (76 %), voda, cukr, kváskový extrakt, sůl.
Jemné doladění chuti ryb a mořských plodů.
Sushi a sashimi si už dávno našly cestu nejen do restaurací, ale i do domácích kuchyní. A pro ty, kteří chtějí autentickou chuť, je Kikkoman Sójová omáčka na Sushi a Sashimi ideální volbou do každé spíže.
Tato speciální omáčka je o něco jemnější než klasická Kikkoman Sójová omáčka, ale i ona se vyrábí s pečlivým důrazem na tradiční receptury. Její vyvážená chuť dokonale doplňuje pikantnost wasabi a zároveň nechává vyniknout přirozené aroma ryb a mořských plodů.
Tip, který se hodí: Kikkoman sójová omáčka na Sushi a Sashimi je veganská, takže je skvělou volbou i pro milovníky maki rolek s okurkou nebo avokádem.
Chcete se dozvědět více o tradičním procesu vaření našich sójových omáček? Více informací najdete zde.