



Voda, sójové boby, sůl, lihový ocet
Bezlepkové řešení.
Skvělá zpráva pro milovníky sójové omáčky s intolerancí lepku! Nabízíme totiž i bezlepkovou variantu – Kikkoman Bezlepková sójová omáčka. S touto omáčkou si můžete vychutnat všechna svá oblíbená jídla bez obav.
Lze ji použít kdykoli místo jiných sójových omáček, protože je stejně univerzální a plná chuti jako klasická Kikkoman Sójová omáčka. A protože Kikkoman Bezlepková sójová omáčka chutná skvěle, mohou si ji vychutnat všichni, nejen ti, kteří dodržují bezlepkovou dietu.
Proces fermentace je zcela přirozený, stejně jako u originální sójové omáčky. Díky vylepšené receptuře je Kikkoman Bezlepková sójová omáčka nejen bez lepku, ale také halal. Může ji tedy bez obav používat i muslimská komunita při vaření a dochucování pokrmů. Stačí se podívat na certifikované bezlepkové a halal označení na etiketě.
Tato sójová omáčka získala oficiálně udělený V-label, což znamená, že je vhodná pro vegetariány i vegany.
Vyzkoušeli jste už naši bezlepkovou teriyaki marinádu? Více informací najdete zde.