Kikkoman Kimchi pikantní chili omáčka

Voda, česneková pasta (česnek, sůl, slunečnicový olej), glukózový sirup, sůl, koncentrovaná jablečná šťáva, koncentrovaná pomerančová šťáva, zvýrazňovače chuti (glutamát sodný, disodné 5'-ribonukleotidy), červené chilli papričky (prášek z červených chilli papriček, granulované červené chilli papričky) (2 %), rybí omáčka (ančovičky (ryby), sůl, cukr), modifikovaný škrob, ethanol, barviva (přírodní karamel, paprikový extrakt), hydrolyzovaný sójový protein, lihový ocet, prášek z tuňáka katsuo sušeného a uzeného (ryby), bezlepková sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl, lihový ocet), kvasnicový extrakt, prášek ze zázvoru, prášek z mořské řasy (Ascophyllum nodosum), zahušťovadlo (xanthanová guma).
Ta pravá pikantní!
Kimchi je klasický zeleninový pokrm z Koreje. Fermentovaná zelenina nabízí jedinečnou chuť, která kombinuje slanost, pikantnost a intenzivní šmrnc. Je to dokonalý doplněk k mnoha jídlům.
Kikkoman Kimchi chili omáčka vnese do každého jídla intenzivní chuťový zážitek. Obyčejnou rýži povýší na delikatesu, dresinkům dodá pikantní švih a polévkám či dušeným pokrmům propůjčí výraznější chuť. Skvěle se hodí také k nudlím, smaženým jídlům nebo jako tajná ingredience pro vylepšení klasické majonézy – stačí pár kapek a získáte neodolatelně pikantní twist.
Kikkoman Kimchi chili omáčka potěší nejen milovníky asijské kuchyně, ale také všechny, kteří si rádi pochutnají na pikantních jídlech.
Rychlý způsob, jak si připravit vlastní kimchi: Nakrájejte 1 kg zeleniny, například čínského zelí, na jemné kousky, vmíchejte 150 gramů Kikkoman Kimchi chili omáčka a nechte marinovat. A je hotovo!