
Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), cukr, voda, víno (obsahuje oxid siřičitý), lihový ocet, melasa, modifikovaný škrob, koření, kváskový extrakt.
Pikantní, sladká a neodolatelná!
Yakitori je jednou z klasik japonských grilovaček a bufetové kultury. Ať už máte na menu maso, ryby nebo zeleninu, sladko pikantní yakitori marináda je prostě neodolatelná. Ale co když není na marinování čas? Právě tehdy přichází na scénu naše Kikkoman Yakitori omáčka!
Vytvořili jsme ideální řešení z naší přirozeně fermentované sójové omáčky, vybraného koření a kapky melasy. Stačí během grilování potřít suroviny Kikkoman Yakitori omáčkou nebo ji použít jako dip. Tak jednoduché a tak výborné!
Stejně jako všechny naše marinády je Kikkoman Yakitori omáčka mimořádně univerzální a skvělá pro spontánní grilovací chvíle.
Sladce pikantní chuť naší Yakitori Omáčky dokonale ladí s drůbežím masem. Co třeba šťavnatá BBQ křidýlka s lepkavou glazurou?