
Pšeničná mouka, třtinový cukr, droždí, sůl.
Jednoduše nepostradatelné!
Panko strouhanka se vyrábí ze speciálního bílého chleba. Název pochází z japonských slov „pan“ pro chléb a „ko“ pro mouku
Křupavá strouhanka Kikkoman Panko je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Skvěle se hodí na vaření, pečení, smažení i fritování, a díky ní bude všechno krásně křupavé. Jemně mletá a vysušená struktura panko vloček je lehčí a vzdušnější než běžná strouhanka. A protože absorbuje méně oleje a tuku, výsledná textura je výrazně křupavější.
Tajemství dokonalého dezertu: Kikkoman Panko strouhanka neobsahuje žádné koření, což ji činí ideální i pro dezerty. Korpusy koláčů budou křehčí a smažené dezerty získají neodolatelnou křupavou krustu.
Pro extra krémové polévky a omáčky stačí jednoduše vmíchat jednu až dvě lžíce Kikkoman Panko strouhanky!