

Salát z avokáda a fazolí s hroznovým vínem
Sladké hrozny, krémové avokádo a jemné fazolky se setkávají s křupavými ořechy ve svěžím letním salátu, doplněném výraznou omáčkou chimichurri — vynikající jako samostatný pokrm nebo příloha ke grilovanému masu.
Ingredience
Postup přípravy
Krok 1

300 g fazolí (bobů) – 1 avokádo
Fazole krátce povařte, aby byly měkké, ale stále pevné, a poté je oloupejte. Avokádo nakrájejte na plátky.
Krok 2

300 g červeného hroznového vína – 50 g vlašských ořechů – 100 g polníčku – ½ svazku čerstvé máty – ½ svazku čerstvé petrželky – 1 snítka čerstvého oregana
V míse smíchejte avokádo, fazole, hrozny, vlašské ořechy, polníček a bylinky.
Krok 3

1 stroužek česneku – ½ čili papričky – ½ svazku čerstvé petrželky – 1 snítka čerstvého oregana – 3 polévkové lžíce olivového oleje – 2 polévkové lžíce Kikkoman Tamari bezlepková sójová omáčka – 1 polévková lžíce jablečného octa
Česnek, čili papričku a bylinky jemně nasekejte. Smíchejte s olivovým olejem, bezlepkovou sójovou omáčkou Kikkoman a jablečným octem. Přelijte salát dresinkem chimichurri.
ID receptu: 1580
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více

![[Translate to Tschechisch:] [Translate to Tschechisch:]](https://www.kikkoman.cz/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)






![[Translate to Tschechisch:] [Translate to Tschechisch:]](https://www.kikkoman.cz/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)
