![[Translate to Tschechisch:] [Translate to Tschechisch:]](https://www.kikkoman.cz/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Tschechisch:] [Translate to Tschechisch:]](https://www.kikkoman.cz/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Salát z čínského zelí a špenátu
Lehký, křupavý a nabitý zelenou energií – skvělý k obědu, lehké večeři v horkém dni nebo jako příloha k hlavním jídlům a grilovaným specialitám.
Ingredience
Postup přípravy
Krok 1

1 hlávka čínského zelí – 1 dlouhá okurka – 1 kedlubna – 1 svazek pažitky – 1 snítka čerstvé máty
Čínské zelí nakrájejte najemno a kedlubnu na kostičky. Z okurky odstraňte semínka a dejte je stranou. Zbytek okurky nakrájejte na plátky. Zeleninu smíchejte s nasekanou pažitkou a lístky máty.
Krok 2

50 g špenátu – 1 malá cibule – 1 stroužek česneku – 3 polévkové lžíce olivového oleje – 2 polévkové lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná se sníženým obsahem soli – 1 polévková lžíce Kikkoman Dochucovadlo na sushi rýži (125ml) – 1 polévková lžíce citronové šťávy – 1 polévková lžíce lahůdkových kvasnicových vloček – 2 polévkové lžíce pražených kešu oříšků
Špenát, cibuli, česnek a odložená okurková semínka rozmixujte do hladké omáčky spolu s olivovým olejem, sójovou omáčkou Kikkoman se sníženým obsahem soli, Kikkoman dochucovadlem na sushi rýži, citronovou šťávou, lahůdkovými kvasnicemi a kešu oříšky. Dresinkem přelijte zeleninu a důkladně promíchejte.
ID receptu: 1578
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více


![[Translate to Tschechisch:] [Translate to Tschechisch:]](https://www.kikkoman.cz/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)







