

Kara age – kuřecí maso marinované v sójové omáčce
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájejte na cca 3 cm kostky. Poté ho vložte do mrazícího sáčku se zázvorem, Kikkoman Sójovou omáčkou a bílým vínem. Masírujte vnějšek sáčku, aby se vše promíchalo, a poté nechte kuře uvnitř sáčku marinovat cca 20-30 minut. Znovu jej vyjměte ze sáčku a osušte. V míse zlehka vyšlehejte bílek. Smíchejte s kuřecím masem a poté kousky kuřete obalte v bramborové mouce. Na pánvi rozehřejte olej (170-180°C) a kuře opékejte dokřupava cca 3 až 4 minuty. Když je uvařené, naaranžujte kousky kuřete na talíř a ozdobte petrželkou a citronem. Pokud chcete, těsně předtím, než začnete jíst, můžete navrch pokapat čerstvou citrónovou šťávou.
ID receptu: 103
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více