

Sladkokyselé stir-fry se zeleninou
Toto zeleninové stir-fry se sladkokyselou glazurou ze sójové omáčky nabízí pestrou chuťovou explozi. Skvělé jako hlavní jídlo nebo příloha – použijte oblíbenou kombinaci zeleniny!
Ingredience
Na omáčku:
Na ozdobu:
Postup přípravy
Krok 1
Nakrájejte papriky na čtverečky, cuketu na půlměsíčky, mrkev na hranolky a pórek na kolečka. Brokolici a květák rozdělte na malé růžičky. Jarní cibulku nasekejte najemno.
Krok 2
Nastrouhejte česnek a zázvor do misky. Přidejte med, limetkovou šťávu, Kikkoman Sójovou omáčku a kečup. Dobře promíchejte.
Krok 3
Na pánvi rozehřejte trochu oleje. Přidejte mrkev a pórek a restujte asi 1 minutu. Poté přidejte papriky, cuketu, brokolici, květák, edamame (nebo hrášek), jarní cibulku a lusky. Restujte 3–5 minut. Přilijte omáčku, dobře promíchejte a restujte další 1–2 minuty.
Krok 4
Posypte arašídy nebo sezamem a ihned podávejte.
ID receptu: 1393
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více