

Sójovo-chilli marináda
Postup přípravy
Krok 1
Nalijte ingredience do velké mísy a dobře prošlehejte. Nalijte na steaky a nechte marinovat alespoň 30 minut, nebo ideálně přes noc. Steaky sceďte, marinádu si ponechte a opékejte na rozpálené grilovací pánvi 2–3 minuty z každé strany, nebo dokud nebudou propečené podle vaší chuti.
Krok 2
Přendejte steaky na talíř a nechte je odpočinout. Do pánve nalijte zbylou marinádu a odvařte výpek. Nechte směs probublávat asi minutu, dokud nezhoustne a nezíská lesklou konzistenci, poté ji přelijte přes steaky. Steaky nakrájejte na plátky a podávejte s křupavým zeleným salátem.
ID receptu: 361
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více