

Teriyaki vaječné nudle se steakem a edamame
Postup přípravy
Krok 1
Odstraňte tuk ze steaku a nakrájejte maso napříč vlákny na tenké plátky.
Krok 2
Vložte steak do mělké misky a přelijte ho omáčkou Kikkoman Teriyaki česnek. Promíchejte, aby se maso rovnoměrně obalilo. Přikryjte fólií a nechte marinovat v lednici.
Krok 3
Rozpalte 1 lžíci oleje ve woku a za vysoké teploty restujte cibuli a papriku 3 minuty.
Krok 4
Přidejte edamame fazole a restujte ještě 1 minutu. Zeleninu vyjměte z pánve a dejte stranou.
Krok 5
Do woku přidejte zbývající 1 lžíci oleje, vyjměte hovězí maso z marinády a restujte 3–4 minuty.
Krok 6
Přidejte nudle a zeleninu zpět do woku a přelijte zbylou marinádou. Promíchejte a opékejte 5 minut, dokud nebude vše dobře prohřáté.
Podávejte ihned.
ID receptu: 472
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více