

Bruschetta s edamame a polosušenými rajčaty
Ingredience
Na zálivku z edamamu:
Rajčatová poleva:
Postup přípravy
Krok 1
Příprava polosušených rajčat (lze péct paralelně v troubě při přípravě jiných receptů): Předehřejte troubu na 120-130°C horní/spodní ohřev. Omyjte 400 g cherry rajčat, nakrájejte na poloviny, pokapejte s 2 lžícemi olivového oleje, rozetřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě cca 2 hodiny.
Krok 2
Připravte edamame topping. Edamame blanšírujte, zchlaďte ve studené vodě a důkladně sceďte. Poté odstraňte tenkou slupku z fazolí. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku, oloupejte a dužinu nakrájejte na plátky.
Krok 3
Do mixéru dejte 200 g edamame, všechny ostatní ingredience na polevu edamame a rozmixujte na pyré.
Krok 4
Rajčatovou polevu připravíte tak, že nakrájíte rajčata napůl, vložíte je do mísy a ochutíte Kikkoman Sójovou omáčkou, 3 lžícemi olivového oleje, citronóvou šťávou a oreganem.
Krok 5
Bagetu nakrájejte na plátky silné 1 cm a potřete je zbylým olivovým olejem. Poté je opečte dozlatova. Na opečené plátky bagety naneste edamame topping, přidejte zbylé edamame fazole a ozdobte rajčatovým toppingem. Ihned podávejte.
ID receptu: 208
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více












