

Hustá omáčka z červené cibule
Celkový čas vaření
10 min.
10 min. Doba přípravy
Intenzivní, pikantní a neodolatelně umami. Hlavní roli v této omáčce hrají červená cibule a balzamikový ocet. Perfekntí doplněk k masovým pokrmům.
Nutriční hodnoty (na porci):1.602 kJ / 383 kcal
31,1 gTuky
1,3 gBílkoviny
8,7 gSacharidy
Postup přípravy
Krok 1
Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na plátky. Na pánvi ji orestujte na másle a zkaramelizujte medem.
Krok 2
Přidejte červené víno, ocet a sójovou omáčku Kikkoman a pomalu snižujte teplotu, dokud cibule nezíská měkkou, krémovou konzistenci.
Krok 3
Ozdobte tymiánem a rozdrcenými hřebíčky.
ID receptu: 1076
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více












