

Pečený květák
Celkový čas vaření
30 min.
15 min. Doba přípravy
15 min. Doba vaření
Rychlý, intenzivní, lahodný: Tento pikantní pečený květák vyžaduje minimální práci, a zároveň jeho příprava je velká zábava!
Nutriční hodnoty (na porci):617 kJ / 148 kcal
12,5 gTuky
4 gBílkoviny
4,2 gSacharidy
Postup přípravy
Krok 1
Opláchněte a osušte celý květák. Odstraňte všechny listy kromě několika mladých.
Krok 2
Květák marinujte v misce s řepkovým olejem, česnekem, kmínem, paprikou, javorovým sirupem, kajenským pepřem a Kikkoman Sójovou omáčkou.
Krok 3
Umístěte květák na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 180 °C přibližně 15 minut.
ID receptu: 1066
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více












