

Kuře Teriyaki s praženým sezamem na rýži
Postup přípravy
Krok 1
Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte teplou. Pórek oloupejte a omyjte, nakrájejte šikmo napříč na cca 1 cm silné plátky a smažte na 1 lžičce oleje.
Krok 2
Kuřecí prsa omyjte, osušte a poté nakrájejte na cca 7–8 mm silných plátků. Zaprašte moukou a smažte na zbylém rozpáleném oleji cca 2–3 minuty z každé strany. Přidejte omáčku Kikkoman Teriyaki Sezam a pokračujte ve vaření asi 1 minutu tak, aby zesklovatěla.
Krok 3
Plát nori nakrájejte na jemné proužky. Rýži dejte do misek, navrch popložte pórek a kuře, pokapejte šťávou ze smažení a před podáváním ozdobte nudličkami nori.
ID receptu: 168
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více












