

Klobásy plněné sýrem a jalapeños
Klobásy plněné sýrem a jalapeño, obalené v křupavé slanině a glazované teriyaki BBQ omáčkou s medem – dokonalá harmonie slaných a sladkých chutí.
Ingredience
Teriyaki hořčice:
Postup přípravy
Krok 1

2 jalapeňo papričky – 50 g sýru čedar – 4 BBQ klobásy – 100 g uzené slaniny, nakrájené na plátky
Jalapeño papričku nakrájejte na dlouhé proužky, sýr na tyčinky.
Klobásky podélně nařízněte, ale neprořízněte je úplně. Opatrně je naplňte jalapeño proužky a sýrem, poté je pevně zabalte do slaniny, aby držely tvar a získaly křupavou slanou kůrku při pečení nebo grilování.
Krok 2

4 polévkové lžíce hořčice – 2 polévkové lžíce Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem – ½ čajové lžičky medu – 1 čajová lžička strouhaného zázvoru – 1 polévková lžíce pražených sezamových semínek – 1 čajová lžička Kikkoman Pražený sezamový olej
V misce smíchejte hořčici s Kikkoman Teriyaki BBQ med, zázvorem, sezamovými semínky a sezamovým olejem.
Krok 3

4 polévkové lžíce Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem
Klobásy potřete omáčkou Kikkoman Teriyaki BBQ med, a poté opečte z každé strany na rozpáleném grilu, dokud slanina a klobásy nezezlátnou. Podávejte s teriyaki hořčicí.
ID receptu: 1443
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více