

Kachna Teriyaki
Postup přípravy
Krok 1
Kachní maso marinujte cca 20 minut v omáčce Kikkoman Teriyaki s pečeným česnekem. Krátce opečte na oleji při velmi vysoké teplotě z obou stran, a poté pečte v troubě na 180 °C asi 7 minut.
Krok 2
Mezitím do šťávy po smažení přidejte pomerančovou šťávu a teriyaki marinádu na kachnu. Přidejte také cukr a hořčici a nechte redukovat, dokud omáčka nezhoustne.
Krok 3
Zeleninu okrájejte a omyjte, a poté ji nakrájejte na jemné proužky.
Krok 4
Teriyaki kachnu dekorativně naservírujte na talíř, přelijte ji pomerančovou omáčkou a ozdobte nakrájenou zeleninou.
Tip
Tento pokrm je skvělý sám o sobě jako předkrm, nebo jako hlavní chod podávaný s bramborami či rýží.
ID receptu: 335
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více