

Pikantní smažená rýže se zeleninou, vejcem a harissou
Tato pikantní pánev kombinuje čerstvou zeleninu s kouřovým nádechem harissy a spojuje asijské a severoafrické chutě. Skvělý způsob, jak využít zbylou rýži – rychle a chutně.
Ingredience
Na ozdobu:
Postup přípravy
Krok 1
Cibuli nakrájejte na tenké proužky. Česnek nasekejte, zázvor nastrouhejte nebo nasekejte najemno. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky nebo hranolky. Brokolici rozdělte na malé růžičky, papriku nakrájejte na kostičky. Jarní cibulku nasekejte. Hrášek propláchněte teplou vodou, aby rozmrzl.
Krok 2
Ve woku rozehřejte trochu oleje. Přidejte cibuli, česnek a zázvor a krátce restujte, dokud se nerozvoní. Přidejte zbylou zeleninu (kromě jarní cibulky) a restujte asi 1 minutu. Rozklepněte vejce do woku a míchejte, dokud nejsou hotová. Přidejte rýži a dobře promíchejte. Nakonec přidejte Kikkoman Sójovou omáčku, harissu a jarní cibulku. Dobře promíchejte a servírujte.
Krok 3
Podávejte s měsíčkem citrónu nebo limetky.
Tip:
Rýže chutná nejlépe, když je uvařená den předem.
ID receptu: 1395
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více