Jednoduché rybí tacos s křupavou zeleninou
Jednoduché rybí tacos s křupavou zeleninou

Jednoduché rybí tacos s křupavou zeleninou

4,6 16 Hodnocení receptu
Celkový čas vaření 1 h 10 min.
7 min. Doba přípravy
3 min. Doba vaření
1 h Doba marinování

Nový svěží pohled na tacos! Tato verze s jemně kořeněnou rybou, hořčično jogurtovou omáčkou a křupavou sezónní zeleninou potěší každého.

Ingredience

2 Porce
200 g
filetů tilapie (nebo jiné bílé ryby bez kostí)
3 čajové lžičky
olivového oleje
 ½ čajové lžičky
medu
1 špetka
sušeného česneku
6 
taco skořápek / mini tortill
 ½ 
červené cibule (40 g)
140 g
cherry rajčátek
1 
avokádo
100 g
ředkviček
1 
malá okurka
120 g
hustého bílého jogurtu nebo řeckého jogurtu
2 čajové lžičky
dijonské hořčice
1 čajová lžička
anglické hořčice
Několik lístků máty
Nutriční hodnoty (na porci):2.547 kJ / 608 kcal
19,1 gTuky
31,6 gBílkoviny
74,8 gSacharidy

Postup přípravy

Krok 1

V misce smíchejte Kikkoman Sójovou omáčku, 1 lžičku olivového oleje, med a omáčku Kikkoman Kimchi chilli. Přidejte kousky ryby, posypte sušeným česnekem a promíchejte. Vložte do lednice alespoň na 60 minut.

Krok 2

Jemně nasekejte cibuli. Cherry rajčata nakrájejte na menší kousky. Ředkvičky a okurku nakrájejte na tenké plátky. Avokádo nakrájejte na plátky.

Krok 3

Smíchejte bílý jogurt s dijonskou a anglickou hořčicí.

Krok 4

Na pánvi zahřejte zbytek olivového oleje a osmažte rybu z obou stran. Po smažení ji nechte mírně vychladnout a poté vidličkou natrhejte na menší kousky.

Krok 5

Každé taco naplňte avokádem, ředkvičkami, okurkou, kousky ryby, cherry rajčaty a cibulí. Ozdobte omáčkou a lístky máty.

Tip:

Pokud máte rádi pikantnější chutě, přidejte do marinády místo ½ lžičky 1 lžičku omáčky Kikkoman Kimchi chilli.

ID receptu: 1148

Recept jako PDF

Stáhnout PDF

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Dejte nám vědět, co si myslíte

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

V misce smíchejte Kikkoman Sójovou omáčku, 1 lžičku olivového oleje, med a omáčku Kikkoman Kimchi chilli. Přidejte kousky ryby, posypte sušeným česnekem a promíchejte. Vložte do lednice alespoň na 60 minut.

Jemně nasekejte cibuli. Cherry rajčata nakrájejte na menší kousky. Ředkvičky a okurku nakrájejte na tenké plátky. Avokádo nakrájejte na plátky.

Smíchejte bílý jogurt s dijonskou a anglickou hořčicí.

Na pánvi zahřejte zbytek olivového oleje a osmažte rybu z obou stran. Po smažení ji nechte mírně vychladnout a poté vidličkou natrhejte na menší kousky.

Každé taco naplňte avokádem, ředkvičkami, okurkou, kousky ryby, cherry rajčaty a cibulí. Ozdobte omáčkou a lístky máty.

Dejte nám vědět, co si myslíte

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

01
02
03
04
05

Buďte stále v obraze!

Inspirativní informace, lahodné recepty a jedinečné soutěže

Nezaškrtli jste všechna povinná pole.

Souhlasím se zasíláním e-mailových aktualizací o nabídkách a informacích o produktech. Odhlásit se můžete kdykoliv, a to zcela zdarma.