

Jednoduché rybí tacos s křupavou zeleninou
Nový svěží pohled na tacos! Tato verze s jemně kořeněnou rybou, hořčično jogurtovou omáčkou a křupavou sezónní zeleninou potěší každého.
Ingredience
Postup přípravy
Krok 1
V misce smíchejte Kikkoman Sójovou omáčku, 1 lžičku olivového oleje, med a omáčku Kikkoman Kimchi chilli. Přidejte kousky ryby, posypte sušeným česnekem a promíchejte. Vložte do lednice alespoň na 60 minut.
Krok 2
Jemně nasekejte cibuli. Cherry rajčata nakrájejte na menší kousky. Ředkvičky a okurku nakrájejte na tenké plátky. Avokádo nakrájejte na plátky.
Krok 3
Smíchejte bílý jogurt s dijonskou a anglickou hořčicí.
Krok 4
Na pánvi zahřejte zbytek olivového oleje a osmažte rybu z obou stran. Po smažení ji nechte mírně vychladnout a poté vidličkou natrhejte na menší kousky.
Krok 5
Každé taco naplňte avokádem, ředkvičkami, okurkou, kousky ryby, cherry rajčaty a cibulí. Ozdobte omáčkou a lístky máty.
Tip:
Pokud máte rádi pikantnější chutě, přidejte do marinády místo ½ lžičky 1 lžičku omáčky Kikkoman Kimchi chilli.
ID receptu: 1148
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více