Asijská omeleta s restovanou zeleninou
Asijská omeleta s restovanou zeleninou

Asijská omeleta s restovanou zeleninou

Celkový čas vaření 20 min.
10 min. Doba přípravy
10 min. Doba vaření

Slaná omeleta plněná restovanou zeleninou, dochucená Kikkoman Sójovou omáčkou a koriandrem – barevná, sytá a hotová během pár minut. Skvělý způsob, jak využít zbytky zeleniny.

Tip navíc: Tento recept patří do kategorie jídel, která si můžete připravit předem. Všechny ostatní recepty z této kategorie najdete zde.

Ingredience

2 Porce
1 
cibule
1 
mrkev
1 
červená paprika
 ½ 
hlavičky brokolice
1 polévková lžíce
rostlinného oleje
4 
vejce
1 polévková lžíce
nasekaného koriandru
1 polévková lžíce
másla

Nutriční hodnoty (na porci):

1.926 kJ / 460 kcal
30 gTuky
24 gBílkoviny
22 gSacharidy

Postup přípravy

Krok 1

1  cibule – 1  mrkev – 1  červená paprika –  ½  hlavy brokolice – 1 polévková lžíce rostlinného oleje –  ½ polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo

Cibuli najemno nasekejte, mrkev nahrubo nastrouhejte, papriku nakrájejte na kostičky, brokolici rozdělte na malé růžičky. Zeleninu restujte na oleji na vysokém plameni 1 minutu. Přidejte Kikkoman Sójovou omáčku a restujte další 2 minuty. Odstavte a nechte mírně vychladnout.

Krok 2

4  vejce – 1 polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo1 polévková lžíce nasekaného koriandru – 1 polévková lžíce másla

Do dvou misek rozklepněte po 2 vejcích. Do každé přidejte ½ lžíce Kikkoman Sójové omáčky a ½ lžíce nasekaného koriandru, promíchejte vidličkou. Na pánvi rozehřejte máslo a usmažte z připravené směsi 2 omelety. Naplňte je restovanou zeleninou, zarolujte jako tortillu a podávejte.

Tip

Pro nadýchanější a sytější omeletu přidejte do vajec trochu mléka a mouky.

ID receptu: 1563

Recept jako PDF

Stáhnout PDF

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Dejte nám vědět, co si myslíte

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

1 cibule – 1 mrkev – 1 červená paprika – ½ hlavy brokolice – 1 polévková lžíce rostlinného oleje – ½ polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo

Cibuli najemno nasekejte, mrkev nahrubo nastrouhejte, papriku nakrájejte na kostičky, brokolici rozdělte na malé růžičky. Zeleninu restujte na oleji na vysokém plameni 1 minutu. Přidejte Kikkoman Sójovou omáčku a restujte další 2 minuty. Odstavte a nechte mírně vychladnout.

4 vejce – 1 polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo1 polévková lžíce nasekaného koriandru – 1 polévková lžíce másla

Do dvou misek rozklepněte po 2 vejcích. Do každé přidejte ½ lžíce Kikkoman Sójové omáčky a ½ lžíce nasekaného koriandru, promíchejte vidličkou. Na pánvi rozehřejte máslo a usmažte z připravené směsi 2 omelety. Naplňte je restovanou zeleninou, zarolujte jako tortillu a podávejte.

Dejte nám vědět, co si myslíte

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

01
02

Inspirace recepty

Buďte stále v obraze!

Inspirativní informace, lahodné recepty a jedinečné soutěže

Nezaškrtli jste všechna povinná pole.

Souhlasím se zasíláním e-mailových aktualizací o nabídkách a informacích o produktech. Odhlásit se můžete kdykoliv, a to zcela zdarma.