

Asijská omeleta s restovanou zeleninou
Slaná omeleta plněná restovanou zeleninou, dochucená Kikkoman Sójovou omáčkou a koriandrem – barevná, sytá a hotová během pár minut. Skvělý způsob, jak využít zbytky zeleniny.
Nutriční hodnoty (na porci):
1.926 kJ / 460 kcalPostup přípravy
Krok 1

1 cibule – 1 mrkev – 1 červená paprika – ½ hlavy brokolice – 1 polévková lžíce rostlinného oleje – ½ polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo
Cibuli najemno nasekejte, mrkev nahrubo nastrouhejte, papriku nakrájejte na kostičky, brokolici rozdělte na malé růžičky. Zeleninu restujte na oleji na vysokém plameni 1 minutu. Přidejte Kikkoman Sójovou omáčku a restujte další 2 minuty. Odstavte a nechte mírně vychladnout.
Krok 2

4 vejce – 1 polévková lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná tekuté ochucovadlo – 1 polévková lžíce nasekaného koriandru – 1 polévková lžíce másla
Do dvou misek rozklepněte po 2 vejcích. Do každé přidejte ½ lžíce Kikkoman Sójové omáčky a ½ lžíce nasekaného koriandru, promíchejte vidličkou. Na pánvi rozehřejte máslo a usmažte z připravené směsi 2 omelety. Naplňte je restovanou zeleninou, zarolujte jako tortillu a podávejte.
Tip
Pro nadýchanější a sytější omeletu přidejte do vajec trochu mléka a mouky.
ID receptu: 1563
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více




































