Salát s grilovanou zeleninou a camembertem
Salát s grilovanou zeleninou a camembertem

Salát s grilovanou zeleninou a camembertem

5 9 Hodnocení receptu
Celkový čas vaření 20 min.
10 min. Doba přípravy
10 min. Doba vaření

Grilovaná cuketa a lilek, krémový camembert a opražené vlašské ořechy tvoří salát s pikantní zálivkou z Kikkoman Sójové omáčky.

Tip navíc: Tento recept patří do kategorie jídel, která si můžete připravit předem. Všechny ostatní recepty z této kategorie najdete zde.

Ingredience

2 Porce
300 g
cukety
200 g
lilku
100 g
červené cibule
4 polévkové lžíce
olivového oleje
1 
stroužek česneku, nasekaný
1 čajová lžička
čerstvého tymiánu
100 g
camembertu
40 g
vlašských ořechů
4 hrsti
rukoly

Nutriční hodnoty (na porci):

2.293 kJ / 548 kcal
46 gTuky
18 gBílkoviny
21 gSacharidy

Postup přípravy

Krok 1

300 g cukety – 200 g lilku – 100 g červené cibule – 4 polévkové lžíce olivového oleje – 3 polévkové lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná se sníženým obsahem soli1  stroužek česneku, najemno nasekaný – 1 čajová lžička čerstvého tymiánu, nasekaného

Cuketu nakrájejte na kolečka, lilek na půlkolečka a cibuli rozeberte na jednotlivé vrstvy. Promíchejte s olivovým olejem, Kikkoman Sójovou omáčkou se sníženým obsahem soli, česnekem a tymiánem. Grilujte 5 minut z každé strany na grilovací pánvi, poté nechte vychladnout.

Krok 2

100 g camembertu – 40 g vlašských ořechů

Camembert nakrájejte na trojúhelníčky. Ořechy opražte nasucho a nasekejte nahrubo.

Krok 3

4 hrsti rukoly

Do krabičky dejte rukolu. Přidejte grilovanou zeleninu s marinádou a camembert, nakonec posypte ořechy.

Tip

Zeleninu můžete připravit také na klasickém grilu, elektrickém grilu nebo v troubě s funkcí grilu.

ID receptu: 1547

Recept jako PDF

Stáhnout PDF

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Dejte nám vědět, co si myslíte

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

300 g cukety – 200 g lilku – 100 g červené cibule – 4 polévkové lžíce olivového oleje – 3 polévkové lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná se sníženým obsahem soli1 stroužek česneku, najemno nasekaný – 1 čajová lžička čerstvého tymiánu, nasekaného

Cuketu nakrájejte na kolečka, lilek na půlkolečka a cibuli rozeberte na jednotlivé vrstvy. Promíchejte s olivovým olejem, Kikkoman Sójovou omáčkou se sníženým obsahem soli, česnekem a tymiánem. Grilujte 5 minut z každé strany na grilovací pánvi, poté nechte vychladnout.

100 g camembertu – 40 g vlašských ořechů

Camembert nakrájejte na trojúhelníčky. Ořechy opražte nasucho a nasekejte nahrubo.

4 hrsti rukoly

Do krabičky dejte rukolu. Přidejte grilovanou zeleninu s marinádou a camembert, nakonec posypte ořechy.

Dejte nám vědět, co si myslíte

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!

Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!

01
02
03

Inspirace recepty

Buďte stále v obraze!

Inspirativní informace, lahodné recepty a jedinečné soutěže

Nezaškrtli jste všechna povinná pole.

Souhlasím se zasíláním e-mailových aktualizací o nabídkách a informacích o produktech. Odhlásit se můžete kdykoliv, a to zcela zdarma.