

Salát s grilovanou zeleninou a camembertem
Grilovaná cuketa a lilek, krémový camembert a opražené vlašské ořechy tvoří salát s pikantní zálivkou z Kikkoman Sójové omáčky.
Nutriční hodnoty (na porci):
2.293 kJ / 548 kcalPostup přípravy
Krok 1

300 g cukety – 200 g lilku – 100 g červené cibule – 4 polévkové lžíce olivového oleje – 3 polévkové lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná se sníženým obsahem soli – 1 stroužek česneku, najemno nasekaný – 1 čajová lžička čerstvého tymiánu, nasekaného
Cuketu nakrájejte na kolečka, lilek na půlkolečka a cibuli rozeberte na jednotlivé vrstvy. Promíchejte s olivovým olejem, Kikkoman Sójovou omáčkou se sníženým obsahem soli, česnekem a tymiánem. Grilujte 5 minut z každé strany na grilovací pánvi, poté nechte vychladnout.
Krok 2

100 g camembertu – 40 g vlašských ořechů
Camembert nakrájejte na trojúhelníčky. Ořechy opražte nasucho a nasekejte nahrubo.
Krok 3

4 hrsti rukoly
Do krabičky dejte rukolu. Přidejte grilovanou zeleninu s marinádou a camembert, nakonec posypte ořechy.
Tip
Zeleninu můžete připravit také na klasickém grilu, elektrickém grilu nebo v troubě s funkcí grilu.
ID receptu: 1547
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více




































