

Mini tartaletky s camembertem a cuketou
Tyto jednohubkové tartaletky s camembertem, cuketou a červenou cibulí získávají na chuti díky Kikkoman Sójové omáčce – jsou plné chuti a snadno si je zabalíte k obědu, ať už teplé nebo studené.
Postup přípravy
Krok 1

100 g camembertu – 180 g cukety – 50 g červené cibule
Camembert nakrájejte na proužky. Cuketu na půlměsíčky a cibuli na tenké plátky.
Krok 2

3 vejce – 2 polévkové lžíce řeckého jogurtu – 2 polévkové lžíce Kikkoman Sójová omáčka přirozeně fermentovaná se sníženým obsahem soli – 2 čajové lžičky srirachy – 1 čajová lžička tymiánu
Vejce rozšlehejte s jogurtem, Kikkoman Sójovou omáčkou se sníženým obsahem soli, srirachou a tymiánem.
Krok 3

150 g listového těsta
Vyložte čtyři formičky o průměru 10 cm těstem, propíchejte dno, vložte zeleninu, zalijte vaječnou směsí a navrch dejte camembert. Pečte 22 minut při 210 °C. Nechte vychladnout, vyjměte z formiček a přesuňte do krabičky.
Tip
Tartaletky můžete připravit i v horkovzdušné fritéze.
ID receptu: 1546
Recept jako PDF
Stáhnout PDFDěkujeme za vaši zpětnou vazbu!
Dejte nám vědět, co si myslíte
Klikněte na počet hvězdiček, který chcete udělit: čím více, tím lépe!
Objevte více